Hosted Workspace

Faktaruta Hosted Workspace
Plattform Windows Server 2008R2
Språk Sv/No/Dk/Fi/Eng
Lagringsutrymme 50 GB
Backup Daglig kopia som lagras i 14 dagar
Klientstöd XP SP3/Win 7/Mac OS X/Linux
Officepaket Office 2010 Standard
E-post Exchange via Outlook, Mobil & Web
Pris
Priser anges exkl moms
Pris 595:-/anv
Utökad disk 265:-/30 GB
Villkor
Bindningstid 3 månader
uppsägningstid 1 månad
Betalningsvillkor Kvartalsvis i förskott, 20 dagar netto
SLA  SLA Standard
Specifikation  Tjänstespecifikation Workspace
Specifikation  Tjänstespecifikation Workspace Pro
Hosted Workspace via Swoscom är ett kostnadseffektivt sätt att alltid ha tillgång till kontoret oavsett var man befinner sig för tillfället. Tjänsten, som bygger på Microsofts fjärrskrivbordstjänst, håller alla program och dokument som behövs för verksamheten samlade och säkrade på en plats. Medarbetarna ansluter till sin arbetsplats via en krypterad anslutning över internet från valfri Windows, Mac eller linux dator och kan använda alla program direkt utan att installera dem på sin egen dator. Genom Managed Cloud Office delas även dokument med kollegor och partners smidigt, säkert och lätt.

I tjänsten ingår Officepaketet och E-mail via Exchange samt Sharepoint från Microsoft som standard. Exchange kan självklart synkroniseras med företagets mobiler. Lägg till program från andra leverantörer, som tex Visma SPCS eller Hogia Lön och vi sköter även installation och underhåll av dessa.

Genom Hosted Workspace får företaget en komplett IT miljö och betalar bara för det som utnyttjas. Support ingår på såväl fjärrskrivbordet som den egna datorn på distans och kan genom supportavtal utökas till att omfatta support på plats i Skåne, Göteborg och Stockhom genom våra partners.

Beställ Hosted Workspace