Hosted Exchange 2016

Faktaruta Hosted Exchange
Domäner Multipla
Domänregistrering Tillval
Minsta antal konton 5
Alias Obegr.
Utrymme per konto Obegr.
Outlook MAPI/HTTP Access Ja
Outlook Web Access Ja
Outlook Mobile Access Ja
Antivirus & Spamfilter Ja
Dataskydd Återskapa borttagna objekt/brevlådor 365 dagar
Pris
Priser anges exkl moms
Konto 72kr/mån
Villkor
Bindningstid 3 månader
uppsägningstid 1 månad
Betalningsvillkor Kvartalsvis i förskott, 20 dagar netto
SLA  SLA Standard
Specifikation  Tjänstespecifikation Exchange
Microsoft Exchange Server 2016 är den senaste generationen av Microsofts lösning för e-post och samarbete i företag. Det är samma version som används i Microsofts egen molntjänst, Office 365, fast utan de begränsningar som Office 365 medför. I vår Exchangelösning kan vi justera mailen precis så som ni vill ha den. Det finns inga begränsningar och självklart ingår full administration av tjänsten via vår support. Tanken är att med vår Exchange lösning är att ni som kunder inte skall behöva kunna någonting om hur man sätter upp och sköter mailkonton. Perfekt för er som inte har egen IT kompetens. För er som har egen IT kompetens får ni fullt stöd av våra duktiga tekniker och vi diskuterar gärna fram unika lösningar för era behov.Exchange ger förutom förstklassig e-post möjligheten att samarbeta genom funktioner för delade kalendrar, delade mappar, delade adressböcker, uppgifter och mer. Boka möten med varandra, se varandras kalendrar, tilldela varandra uppgifter och cirkulera dokument. Exchange fungerar tillsammans med Outlook, Webbläsare och Mobila enheter som Smartphones (Android, iPhone, Windows Phone mfl), handterminaler och helt vanliga mobiltelefoner. Det gör att informationen  alltid finns tillgänglig för användarna.

I vårt erbjudande ingår även en kraftig antispam och antimalware tjänst för att skydda era mailboxar från oönskade mail, maillistor och infektioner. Varje användare har sin egen karantän där man kan följa upp de mail som är av mer tveksamkaraktär och även göra undantag för avsändare som ofta hamnar i skräpposten. Varje dag skickas en rapport med information om det finns nya mail som fastnat och man frisläpper direkt från inkorgen utan att behöva logga in i karantänen en gång till.

Vår Exchangetjänst underlättar för alla företag som vill börja använda Exchange men som vill slippa administrationen och driften av servrar. Vi kan även synkronisera användarnamn och lösenord med befintliga Active Directory Domäner vilket underlättar för användarna som inte behöver komma i håg flera loginuppgifter.

Kom igång med Exchange på det sätt som Exchange är tänkt att fungera. Beställ idag, det är helt riskfritt. Vi erbjuder pengarna tillbaka om ni mot förmodan inte är nöjda efter en månad.

Beställ Hosted Exchange