Våra partners

Det är svårt att vara riktigt bra på allt, därför har vi många bra partners som vi kan anlita för att erbjuda tjänstepakteringar utöver det som vi normalt klarar på egen hand. Våra partners är också våra återförsäljare och vi söker ständigt nya partners för att utöka vårt kontaktnät. Vill ni också också bli partner? Använd kontaktlänken längst ned på sidan för att komma i kontakt med oss.
IT SupportFokus på affärsverksamheten. Vår viktigaste uppgift är att se och förstå våra kunders affärsverksamhet och att anpassa våra insatser inom IT efter detta. För oss är IT inget självändamål – utan den skall alltid ses och prioriteras utifrån affärsnyttan.
Strö Data AB har funnits sedan år 2001. Strö Data finns i Skåne med kontor i Trelleborg och Vinslöv men verkar i hela Sverige och även utomlands.Vår affärsidé är att erbjuda små och medelstora företag kvalificerad hjälp med drift, underhåll, administration av PC, PC-nätverk och tillhörande programvaror. Att tillsammans med partners kunna vara heltäckande leverantör av IT-tjänster, produkter och kompetens.Grundtanken är att våra kunder ska kunna fokusera på sin verksamhet med fövissningen att de har en trygg och säker IT-miljö som är anpassad för deras behov
Vårt mål har varit att ta de stora företagens lösningar, banta ner dem, ta bort onödiga funktioner, och sen erbjuda mindre företag samma lösningar till en lägre kostnad. På så sätt hjälpa kunden bli mer konkurrenskraftig på sin marknad.Vi är idag stolt leverantör av flera lösnigar såsom säkra mobila kontor, fjärrsupport världen över, övervakning, drift, outsourcing m.m.Vi på CC IT är certifierade Microsoft konsulter och har arbetat i IT branschen i över 40 år tillsammans.Vi försöker bygga IT kring verksamhetens behov och resurser, INTE verksamheten kring ett dyrt IT system, därför är vi den perfekta IT leverantören för Er!
greenmeetingsVi på GreenMeetings hjälper företag och organisationer att förenkla och förbättra möteskulturen. Vi bidrar till att skapa enklare möten mellan medarbetare inom organisationen, med kunder och samarbetspartner. Utbildning på distans samt integration på webben och kontaktcenter är andra goda exempel på hur Vidyo kan användas som plattform för videokonferens / visuell kommunikation. Du väljer själv om du vill ha utrustning hos dig eller om du vill placerar allt i någon av våra datahallar. För dig med global verksamhet erbjuder vi Vidyos egen globala support med tillgänglighet 24/7/365.
Affärsvärlden blir allt snabbare och ställer höga krav på att företag har väl utvecklade rutiner för ekonomistyrning och har ett effektivt och väl fungerande systemstöd.En ny trend är att välja en byråpartner med ett modernare utbud av tjänster. Att kunna arbeta i samma ekonomisystem via Internet ger bättre kvalitet och kortare ledtider.InStiro Business Support har ett stort nätverk av partners och leverantörer. Vi har ett nära samarbete med revisorer och intresseorganisationer. Genom starkt personligt engagemang har vi vunnit stort förtroende hos många av våra kunder.