05 okt 2016

Välkommen till frukostseminarie med intressant agenda!

Swoscom bloggen Kommentarer inaktiverade för Välkommen till frukostseminarie med intressant agenda!
Hur ser framtiden ut när det gäller molntjänster och vilka möjligheter skapas med videomöten? Två av de mesta aktuella IT-frågorna för beslutsfattare inom såväl mindre som större företag.

När: 20 oktober kl 08:30-09:30 (Frukost serveras från kl 08:00.)
Var: Ystad Saltsjöbad (Saltsjöbadsvägen 15)
Seminariet är kostnadsfritt. Du behöver dock anmäla dig för att du ska vara garanterad en plats.

Medverkande:
Roger Levau, grundare och delägare av Swoscom, inleder 08:30 om ämnet “Att arbeta med dokument i molntjänster“. Roger kommer bland annat att demonstrera tjänsten CloudSync som ger möjlighet att säkert dela dokument inom och utom organisationen och mellan olika molntjänster. Att flytta ut dokumenthanteringen ger flexibilitetsvinster men ställer också stora krav på tillgänglighet och säkerhet. Så, hur skyddas företags information mot olovlig åtkomst och förlust när all data flyttats till molnet?

Därefter fortsätter Johan Liljegren från GreenMeetings. Johan kommer att prata om videokonferens och förevisa den amerikanska plattformen Vidyo. Vilka möjligheter öppnar videokonferens för dig och din organisation? Vinsterna med videokonferens är bland andra minskat resande, mindre negativ miljöpåverkan och minskade kostnader för resor, boenden och andra kringkostnader. Därtill medarbetare med bättre balans i livet.

Ett vanligt nuläge för Johan i kundmöte med företag är att de har infört videokonferens, men vill nu ha bättre bildupplevelse, högre mobilitet och enklare gränssnitt för användarna. Därtill också en lägre kostnad. Johan kommer beröra dessa och många andra aspekter kring videomöten.

Du anmäler dig via denna länk. http://www.enklamoten.se/anmaumllan.html

Vi ser fram emot att få träffa dig.

Hälsningar

Swoscom  & GreenMeetings

Comments are closed.