26 jun 2015

Swoscom AB och GreenMeetings AB inleder samarbete

Swoscom bloggen Kommentarer inaktiverade för Swoscom AB och GreenMeetings AB inleder samarbete

Uppstartsbolaget GreenMeetings AB stärker sitt erbjudande inom visuell kommunikation och videokonferens genom ett nytecknat samarbetsavtal med Swoscom AB.

Genom avtalet säkrar GreenMeetings en mycket bra lösning för colocation av den infrastruktur som många kunder är i behov av för sin nya videokonferenslösning. Swoscom står för flexibilitet, stabilitet och kvalitet. Dessutom till en prisnivå som är riktigt bra konstaterar Gunilla Liljegren, som sitter i styrelsen för GreenMeetings.

Vi ser fram emot att få samarbeta med GreenMeetings säger Swoscoms VD Roger Levau. GreenMeetings satsning att gå all-in med ett varumärke är intressant och ger dem många fördelar i sin kundbearbetning säger Roger och fortsätter. För oss på Swoscom innebär avtalet med GreenMeetings en bekräftelse på att vi är en spelare på moln- & hostingmarknaden som även klarar av krävande realtidslösningar med bra service och rätt priser.

GreenMeetings är ett privatägt företag med videokonferens som affärsidé. Utifrån Vidyos teknikrevolutionerande lösning så erbjuder GreenMeetings såväl stora som små organisationer framtidens lösning för videokonferens och visuell kommunikation.

Swoscom AB är ett privatägt bolag som levererar managerade molnlösningar för infrastruktur, lagring och applikationer från egna datacenter med egen kapacitet.

Kontakt Swoscom: Roger Levau,  0406905004, roger.levau@swoscom.se

Kontakt Green Meetings: Gunilla Liljegren 075-75 00 150, gunilla@greenmeetings.se

 

Comments are closed.